Állandó programok

  • BOLHAPIAC

Vasárnaponként a kora reggeli órákban felbolydul a Vásárcsarnok és környéke, hiszen a nagy népszerûségnek örvendõ Bolhapiac kitárja kapuit. Érdemes kilátogatni rendszeresen, mert az igazán kitartók kincsekre találhatnak. Mûszaki cikkek, régiségek, használati tárgyak, szezonális termékek, stb.

  • NAGYVÁSÁR

Hosszú évek óta minden hónap elsõ keddjén a Kanizsai Nagyvásárral találkozhatnak a Vásárcsarnok parkolójában. Szezonális termékkínálaton át ruházat és textíliák minden mennyiségben megtalálhatók. Érdemes a Csarnok emeltén is szétnézni, mert a kiskereskedõk is széles áruválasztékkal várják a kedves vásárlókat!

  • VÁSÁR(OLJ) KANIZSÁN - TERMELÕI VÁSÁR

Az Önkormányzat által kezdeményezett rendezvénysorozat arra hivatott, hogy a kistermelõket támogassa, népszerûsítse a termékeiket, felhívja a figyelmet a magas minõségben  elõállított helyi termékek vásárlására.
A termelõi vásárok célja, hogy egy helyen koncentráltan találkozhasson egymással a helyi termékek kereslete és kínálata. Érdemes a szezonális termelõi vásárokra kilátogatni, mert az állandó termékek mellett, az adott évszak jellegzetességei is megtalálhatók.