Húsvétváró Termelői Vásár Kézműves Mini Műhelyekkel

2018. március 24-én szombaton, Húsvétváró Termelői Vásárral és Kézműves Mini Műhelyekkel várjuk az érdeklődőket a Vásárcsarnokban...

Ahogy azt már megszokhatták a Vásár(olj) Kanizsán Termelői Vásárok alkalmával helyi fellépők színesítik a vásári forgatagot a portékájukat kínáló helyi termelők és mesteremberek mellett.

Ez alkalommal a Vásárcsarnok emeltén 8 különféle kézműves mini műhely kerül kialakításra, ahol nagy szeretettel várják az érdeklődőket.

Ezen kézművesek mint a tevékenységüket sikeresen elindító és végző vállalkozók jó példával szolgálhatnak a kézművesség iránt nyitottaknak és tapasztalataik átadásával talán lendületet adhatnak új elképzelések megvalósításának is.

Ezzel szeretnénk elősegíteni azt, hogy mindazok, akik rendelkeznek már egy bizonyos szakmai tudással, amivel megállhatnák a helyüket piaci körülmények között, kellő ösztönzést kapjanak tevékenységük elindítására. A "Kanizsai foglalkoztatási paktum" projekt keretében pedig támogatási lehetőségel is élhetnek azok a személyek, akik szívesen indulnának el az önfoglalkoztatóvá válás útján.

A következő három hétben bemutatjuk, hogy kik ők, akik örömmel engednek bepillantás műhelyeikbe, miként indultak el a vállalkozóvá válás útján. Érdemes ellátogatni a Vásárcsarnokba március 24-én délelőtt, mivel a színvonalas programok mellett, ők is nagy szeretettel várják az érdeklődőket.

Ezen a héten a Mazsi Műhely tulajdonosával Mikolánné Danajka Biankával, Bodó Tamás gyertyakészítővel valamint Burján Emesével a Míves Tejmanufaktúra megálmodójával találkozhatnak a heti Kanizsai Lokálpatrióta Hetilapban, de természetesen hamarosan itt illetve a Csarnok Üzletház hivatalos facebook oldalán is bemutatjuk őket.