Nem volt hiány kézműves termékekből

A "Kanizsai foglalkoztatási paktum" első foglalkoztatási rendezvénye igen nagy érdeklődésre tartott számot március 24-én, szombaton a vásárcsarnokban

Mini kézműves műhelyek mutatkoztak be 2018. március 24-én szombaton délelőtt a Vásárcsarnokban a "Kanizsai foglalkoztatási paktum" első foglalkoztatási rendezvénye keretében, melynek célja az önfoglalkoztatóvá válás népszerűsítése és elősegítése volt, amelyehez támogatási lehetőség is párosul a projekt keretein belül.

Az érdeklődőknek lehetőségük volt bekapcsolódni a mini műhelyek munkálataiba, beszélgethetteke a helyi kézműves mesterekkel, termelőkkel arról, hogy ők miként indultak el a vállalkozóvá válás útján. Értékes tapasztalataikat osztották meg a vállalkozó szelleműekkel és nagy örömmel segítettek a helyszíni tevékenység közben a kreativitásukat kibontakoztatni.

A rendezvényen a Nagykanizsa Megyei Jogú Város Paktumirodája és a Nagykanizsa és Környéke Foglalkoztatási Szociális és Közművelődési Nonprofit Kft. is képviseltette a magát a kollégáival, akik a különféle bértámogatásokról, mentori szolgáltatásokról adtak tájékoztatást az érdeklődőknek.